Tour to Kangar (Part 3)

pagi tadi tedo lewat. dekat kul 4 lebih aku still ber sms dengan kekasih gelapku, faiz. huahuahuahua.. (kekasih la sangat!!). so jawapannya sure la lewat bangun. aku sempat lagi belek2 harian metro (baca muka depan harian metro hari nie mengenai cinta pengkid). then gie mandi bla bla bla.. tengok2 dah kul 9.30am. aduh.. faster faster.. takut terlepas bas.

ke bas stand kangar. sempat tapau roti bakar jew. suraya tak kasi aku balik. hehe.. kalu aku x keja, aku pun x nak balik. wahahahaha.. apakan daya.. seminggu dah aku x masuk opis!!!

bas nie pon same jew dgn bas masa aku datang kangar. lembappppppppppppp! aku dah la duk kat seat belakang pemandu. duk ngomel sowang2. “bole tak bawak laju sikit!” “aduh.. bape km/j la driver nie bawak bas” “mampos aku x sampai kl on time la cenggini” n bla bla bla.. aku cakap sowang2. bas berhenti dekat 4 kali. ya rabbi.. saket jiwe aku la. si Fairchild dah call aku dkt 4 kali. ade gath tapi nampaknya aku tak sempat la join. uwaaaaaaaaaa…

macam-macam signboard aku nampak tapi tak satu pun aku pernah singgah. jelapang la, ayer hitam la, apatah lagi. aku pun lupa. bukit kayu hitam tue sampai la.

dari kul 10am naik bas, 6 lebih ptg td sampai. bayangkan.. bagaimana punggung anda kematu dengan seat yang x best. huhu.. 8 jam! baik naik flight. tapi perlis mana de airport. hahaha.. sian aku. sampai pudu, naik star ke station sentul. tunggu teksi pula (seb baik senang dapat teksi kat sini). trus balik umah. i miss my room, my pc n my ikan! (sian ikan aku 3 hari tak makan naa).

Related ‘Aku yang travel’ :-

Tour to Perlis 2008 (Part 1)
Tour to Kangar 2007 (Part 2)
Tour to Kangar 2007 (Part 1)
Tour to Pulau Pangkor