blind date !

my fwenz call me around 12 noon. malas nak pick up. sambung tedo. sempat bangun kejap nak sidai baju then tedo. bangun semula around 5 noon. masak nasi for dinner. around 8.00pm dah dinner. my fwenz call lagi. kali nie i pick up her call.. ajak aku temankan dia gie detink. alahai.. aku suwuh gie sowang x nak. dia baru kenal sowang mamat polis. heheh..

so around 10.00pm we all already kat Leisure Mall. bukan masuk pun, just parking outside the building. around 30 min one waja stop at our car. that guy, whose blindate wif my fwenz nie datang la kat our car. aku disuwuh naik waja dgn kawan dia. arr.. seram aih. tak pew.. dia berani2 la.. aku bukak karate nanti. so aku pun mula la berkenalan dgn mamat yg bawa waja nie. memang dia polis. hehe.. macam2 topik we all discuss. pasal hindraf, pasal pilihanraya, pasal anwar ibrahim bla bla bla.. aku direct tanye, “u orang kedah ke perlis?”. hahaha… slanga dia x berubah yew.. sib bukan org kelantan. tobatttttt dah!

lepak kedai makan, layan bola. jersi biru vs jersi merah belang. aku dgn dia dah bosan. kawan aku nie plak x hingat dunia berborak dgn blind date dia. at last kul 1.20am tue kami ke haluan masing2. alhamdulillah. tak de dah jd penunggu blinddate.

trus ke Lotus. lepak dgn my old fwenz and with his geng waja. ok la kepala depa. ble masuk. hehe.. they invite me joined their team. bowling, gie mandi sungai, camping, travel.. i like dat !! macam2 story.. seb baik Lotus x ramai malam nie. kalau tak, aku rasa macam telanjang jew orang duk tengok aku jalan depan diorg. yang nak terkeluar biji mata pun ade specially “man” lah kan.

3.00am – at home. basuh muka.. off pc and sleep !