Tour to Perlis (Part 1)

04/01/2008 :-
naik bas Plusliner kul 10.30mlm. sampai Kangar kul 5.15am. perghhh.. laju jugak bas nie sebab stop sekali je. suraya sama han yg tlg pick me. gie breakfast dlu kat warung. balik tedo!

05/01/2008 :-
pepagi menggagau cari sireh sama pinang. yeah! dapat! then ke rumah ustaz pun dah lewat. petangnya lepak cc din. layan astro. 5.30pm, gie umah ustaz. macam2 aku kena nasihat hari nie. bak kata ustaz, aku bukan jahat cuma nakal jew. hehehe.. bab jodoh, ustaz kata memang aku tempuh lewat maybe at the age 30-33. bab kerja, alhamdulillah ade.

06/01/2008 :-
pagi nie ke Gua Kelam, bukan untuk mendaki tapi untuk mandi kat sungai. hehehe.. mandi ubat kata orang. selesai semua pun dekat kul 1.00pm. trus ke tempat shopping murah Padang Besar. aku cuma beli kasut RM28.00. phew.. kat KL aku beli RM60.00. sue belikan aku macam2 makanan kering. hehehe.. kul 5.30pm, aku ke rumah ustaz lagi. kali nie nak buang batu kat muka lak (susuk la senang). tapi bile check tadek pon. cheh! orang yg ngubat sebelum nie nak makan duit la maknanya tue. tapi yg sedihnya.. aku x ble pakai dah brg2 make-up aku nie sbb ade benda numpang. terpaksa la cari baru. tak ape.. demi nak sihat ok. Malamnya, makan di kedai kat area jeti Kuala Perlis. layan seafood best!

07/01/2008 :-
aku amik cuti hari nie. tiket kul 11.45am tapi basnya x sampai2 lagi. kul 12.00pm baru naik bas. dalam perjalanan hujan pula. banyak kali juga stop kat R&R. ade sekali tue, aku minta bas stop sbb nak ke toilet. heheh.. malu aku! kamceng lak dgn 2 org driver nie. siap pesan, kalu aku mai Perlis lagi depa nak bawak gie masuk Thai lak (aku bab nie.. agak tak percaya kemurahan hati mereka). sesia je kalu kena jual kat sana. hahaha.. stop kat R&R Sungai Buloh. seb baik x kena tinggal sbb aku punya la lama kat dlm toilet (saket pewut!). kul 8.00pm sampai KL. trus balik umah!

Related ‘Aku yang travel’ :-

Tour to Kangar 2007 (Part 3)
Tour to Kangar 2007 (Part 2)
Tour to Kangar 2007 (Part 1)
Tour to Pulau Pangkor