Happy Birthday to me!

Happy birthday to me!

Happy birthday to me!

Happy birthday to Mistress of Spices

Happy birthday to me!

11 Jan 2008 maka dengan ini saya mengishtiharkan bahawasanya.. umur saya sudah masuk 29 tahun! yeah! makin tua la saya. hahahahaha!!!

Tepat jam 12.00am, bertimbun YM masuk. my fwenz wish me kat YM, mIRC, Myspace and siap send sms gambar cake dengan melodi gitu! Best!

Thankful to my friends, buddy, adik kesayangan si Notux and all yang sudi wish me. aku tak celebrate pun. mungkin sebab aku hidup sendirian so aku malas nak celebrate. hehehe..

Aku mintak mak hadiah.. hahaha.. mak aku kata “tiap-tiap bulan mak kasi hadiah dah. harijadi mak ami tak bagi hadiah pun”. ceh! pastu mak marahkan aku sebab belikan dia hadiah. apo la. penin aku ngan mak aku nie. I Love u Mom!

Tapi esok malam aku ade date ke? ah kacau! kena check diary balik nie. dah la skendel semua ajak kuar. ngee😀 life must go on rite. putus kasih tak bermakna aku tak jumpa BF baru! hahaha!!!

2 thoughts on “Happy Birthday to me!

Comments are closed.