philly 2

today agak lewat balik dari office. maklum la.. masuk office pun lewat. hehehe.. around 7pm get a call from philly. remember him in my previous blog. so tonight it will be da 1st time lah since before this he couldn’t make it.

at 8.30pm, he pick me at home. phewww.. seb baik la orangnya kachak. hahahaha.. if not.. aku dah lari dah. hahahaha.. jahatnya aku! we spent our time talking back to the previous story. “at last, we meet nora (he call me nora). i tunggu bertahun untuk jumpa u. why u lari-lari ? 5 years baru i dapat jumpa you”. hehehe.. aku gelak je. “you.. I’m sorry. i rasa masa tue i budak lagi. so i tak de confident nak jumpa. sorry k”. hehehe.. thats only the good reason yang ble aku kasi. aku tak akan lupa bantuan yang philly beri. banyak! itu yang buat aku terharu. dia tak pernah jumpa aku sebelum ini tapi dia sanggup tolong aku. bukan sedikit RM tapi banyak.

sometimes, bila dia buka balik story lama.. time aku selalu bergayut dengan dia, we all laugh together. time karaoke.. bole tahan juga suara dia nie. hehehe.. aku sampai dah x de suara tinggi nak nyanyi dah. dia steady je. geram aku!

MOS: Any comment when you meet me today?
P: Hmm.. i tak pandai nak judge people because i accept the way they are. but you, even this is 1st time we met but i suka cara you. you cool. you tak kekok dengan i. macam yg i kenal you dulu.. you suka ketawa.. manja.. macam tue juga you sekarang. if you kekok.. i jadi kokek la nanti. nasib baik you tak kekok (laugh)
MOS: (laugh) You pun macam tue juga. look much handsome dari dulu (sengih)
P: You kata dulu i tak hensem la ye (laugh). is it? itu zaman muda-muda la.
MOS: Thanks dear. i tak pernah lupakan bantuan you dulu. cuma i tak berani nak face to face. I’m sorry..
P: It’s ok. at least i puas hati sekarang even 5 years for us.
MOS: Thank you.

What should i say? A person like him can wait till 5 years. Is there any man yg sanggup macam nie? He’s not mine and we just a friend. Hoping one day, I will meet a man yg tolerate like him.. much more sincerely to love me. Hoping that🙂