need your HELP !!!

aku pening kepala dah nie. pening sangat! dan sangat! time aku tengah memerlukan, tadek satu pun yang datang. time aku tak memerlukan.. sekali lambak pula yang datang. aku tensionnnnn!!!

aku pening bila dapat offer kerja. hehehehe.. orang lain punya la bersyukur dapat offer kerja, yang aku nie duk mengeluh plak ek. sabor.. kasi habis baca dulu na.

aku pening nak pilih kerja dan company yang akan jadi platform my future. so please.. tolongggg la lembut hati untuk bagi cadangan ke, idea ke ape-ape je lew. effective date this February so i need to review hardly which the best! let me list for u those company.
1) NSTP 2) Astro 3) UMobile

Question:
1) Which company have a good salary?
2) Which company have a good benefit? (allowance, naik gaji, naik pangkat, union, etc)
3) Which company have a good environment? (aku cepat jemu dgn kerja yg boring)
4) Which company more better for your future?

apa pendapat kowang? best kan! kan! kan! dapat keja selambak pastu pening kepala nak pilih yang mana satu. time aku tengah menganggur dulu, tadek plak they all panggil. helpppppppppppppppp meeeeeeeeeeeeeeeeeeeee !!

6 thoughts on “need your HELP !!!

  1. Elok u jual nasik lemak… nasi lemak skrg laku.. byk pasaran skrg.. emmm i love nasik lemak 4 ringgit

  2. kwang kwang kwang… of koz la those kompeni ade pakwe encem berjanggut putih macam abnglong tue :)~ . but prioritynya ade ke as my question atas tue . hehehehe..

Comments are closed.