Alumni EX student SMK(A) Sharifah Rodziah, Melaka

Salam.

Saya mewakili rakan SPM batch 1996 menjemput EX

student,bekas-bekas pelajar wanita di SMK(A)

Sharifah Rodziah untuk hadir ke Alumni pertama

yang diadakan di sana.

Cikgu Fadzillah Suhaimi @ Pajemi dan juga

Ustazah Azian berharap dapat

mengumpulkan bekas-bekas pelajar sekolah

ini tak kira la dari tahun berapa sekalipun.

Lokasi: SMK(A) Sharifah Rodziah

Tarikh: 01 Nov 2008

Masa: 2.00 pm – 5.00 pm

31 thoughts on “Alumni EX student SMK(A) Sharifah Rodziah, Melaka

  1. askm, akak batch STPM 1995-1996…
    kalau ada apa2 info bgtau la…..nak jumpa sgt kwn2 n guru2 SMKASR…

    019-4656772

  2. slm..bestnye ad reunion..bley xnk join?tp sy bdk lg..batch spm 2007…rndu r kt skola n kengkwn..xpecially dak 5 AG…

  3. assalamualaikum….

    saya nak cari adik angkat bernama amirah yaakob form 1 tahun 1995. kalu sapa2 ade no tipon dia atau amirah terbaca mail ni sila la hubungi akak ….06-3121730

    wassalam…

  4. salam,x dapat nk join harie tu nyer.da exam.
    ape2 pon tq pade sape yg wat..
    all da best k.
    to student SPM 2006 aku rindu korg..

  5. assalamualaikum…..
    rindu sangat kat guru2 & kawan2 SPM 1995. apa khabar semua ye?
    seronok bila dapat tau ade reunion. tapi da terlepas le sebab baru hari ni dapat tau. tahun ni tak buat ke. info la awal2 bule buat persiapan.
    anyway thanks pada cikgu zarina ismail guru kelas 5 thuwaibah tahun 1995 , mak bib (ustazah habibah ibrahim) dan semua guru2 yang mengajar di sharodz tahun 1991 – 1995.

  6. Salam,

    Rindu juga nak datang sharodz, akak ex-spm 1992 ramai dah cikgu2 baru ya kat situ tapi cikgu pajemi still maintain ek… k good luck.

  7. Salam Ex Student

    Saya mencari contact Cikgu Fazilah Shuhaimi Hussin. Beliau adalah bekas guru saya di Temerluh. Sesiapa yang ada simpan e-mail atau pun no hp sila e-mail atau SMS saya di talian 013-2222751 atau hyde6161@gmail.com..

    Terima Kasih banyak-banyak atas bantuan anda..
    Ahmad

Comments are closed.