KJ kah ini?

Pergi ke disko… normal. Pergi ke dangdut… normal bagi orang-orang biasa tapi tak normal untuk orang ternama dan glemer. Tengok pada gambar nie macam tahu je sapa orangnya tue. Tak kan super impose lagi kot. Siap menyorok disebalik kelambu tue.  

 

Tak salah juga kalau nak berenjoy, tapi yang salahnya… minuman yang menjadi hidangan tekak. Musykil je tengok botol-botol minuman atas meja tue kan..! Nak tau lebih lanjut, kita tanya pada perisikrakyat pula.

One thought on “KJ kah ini?

  1. nampak cam si Khairy… betul ke tak wallahuallam… still bersangka baik, maybe dia minum cola, gelas terlindung disebalik botol2 tu?

Comments are closed.