Happy birthday to Me

11 Januari 2009

Hari ini birthday aku. Aku tak sambut actually. Tapi cuma mengharap orang tersayang wish aku.

12.15 pagi si rinie sms and wish aku. disusuli dengan wishing kat YM daripada kawan baik aku si Jeckspade and few others lah.

Sayu plak rasanya bila Yann tak wish. Dia kuar dengan kawan dia kul 9 malam tadi…sampai la nie tak ingat nak sms atau call aku. Uwaaaaaaaaaaa.. sedih siot!

Tak tahan rasa hati aku, aku hantar sms kat dia menyatakan kesedihan aku. Bodo la aku nie, nape la aku senang sangat berterus-terang. Bodonyaaaaaaaaaaaaaaaaaa!

Kul 1.00 pagi, Yann balik. Aku buat tak tau jew. Benci semua ada. Dia wish n beri aku hadiah yang actually aku tak nak dah sebab dah banyak kat umah.

KUCING lagi.

Tapi kucing nie really kacuk. Memula panggei nama dia “tomei” dari words comel. Lastly we all panggil dia “cik rap” dari words cik kurap. Hahahah…

Thanks for da cat sweetheart. I luv you..