Mari join Tagged

TAGGED

Kalau dah kaki chatting mesti tau tagged tue ape.

Sekarang nie aku rajin chat di tagged. Selepas Myspace, Friendster dan Facebook kali nie Tagged pula ye. Aku nak close akaun di Myspace dan Friendster coz dah tak aktif pun kat sana. Merepek je chat kat dedua room tue. Dah la banyak yang gila sex.

Di Multiply pula, aku start upload semua pix. Semua! Banyak sangat pix tersimpan dalam hard disk. Baik aku upload je. Nak upload kat Flicr kena bayar pula. Aduhai. Klau aku nie pakai kad kredit dah lama aku bayar. Sebab aku suka Flickr.

Di Facebook, aku bukan sibuk berchatting. Masuk situ main game Farmtown je. Seronok lak rasanya.

Sapa-sapa yang ade akaun tagged tue, meh la add saye ~